Werkplaats Van Zwienen & Lems

Het kloppend hart van ons bedrijf: de werkplaats op het bedrijventerrein de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel. Onder de rook van Rotterdam, in de buurt van diverse uitvalswegen en De Hollandse IJssel. De gebroeders Van Zwienen hebben het pand in 1991 laten bouwen. Leuk detail: ze waren één van de eerste bedrijven op het bedrijventerrein de Stormpolder. Tot 2021 was hier het bedrijf Bermhoek Technics Engineering gevestigd, maar sinds 1 januari 2021 hebben Van Zwienen & Lems het pand overgenomen.
De werkplaats is al ruim 30 jaar het domein van onze werkplaats chef Hans van Zwienen. Vaste klanten zullen hem waarschijnlijk wel herkennen: hij is ruim 2 meter, heeft grote handen, een zwart geblakerd gezicht met een vrolijke grijns en altijd een petje op. Een vakman eerste klas! Hans heeft echt passie voor het vak metaaltechniek en vindt altijd een oplossing voor de meest ingewikkelde vraagstukken. En ook nadat Van Zwienen & Lems het pand heeft overgenomen, blijft Hans hier de scepter in de werkplaats zwaaien.

Ons machinepark voor metaaltechniek

In de loods staat ons stukje trots: het machinepark. Dankzij dit machinepark, en natuurlijk ook dankzij ons vakmanschap, zijn we in staat om complexe staalconstructies te maken en metaalbewerking van verschillende soorten en afmetingen metaal uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld de wals, waarmee we platen tot 25 mm. dik en stug metaal zoals Hardox walsen. De loods is 60 meter lang, 20 meter breed en 6 meter hoog onder de haak. Dankzij 2 bovenloop kranen met vier katten van 5 ton per stuk, zijn wij in staat om producten van maximaal 20 ton te verwerken. Daarnaast hebben we een groot buitenterrein waar we, bij gebrek aan ruimte binnen, gewoon verder kunnen bouwen.
werkplaats staalbewerking

Maak een afspraak met Van Zwienen & Lems

Wij zijn ‘lekker gewoon gebleven’, en dat merkt u ook in onze werkplaats. Er heerst een informele sfeer waar ruimte is voor een grapje, maar waar ook hard gewerkt wordt. Ambachtelijk vakmanschap, een persoonlijke benadering, meedenkend en oplossingsgericht, dat is wat u van ons mag verwachten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of om een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken.
CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

BEKIJK VACATURES
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram