Montage op locatie?

Vrijwel alles wat wij in onze werkplaats maken, monteren we indien gewenst, bij u op locatie. Denk aan de montage van staalconstructies in uw huis of fabriekspand of het plaatsen van cortenstaal producten en hekwerken op maat in uw tuin, buitenruimte of park. Ook het monteren en installeren van bruggen en onderdelen op schepen behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: Van Zwienen & Lems komt graag bij u langs om de klus uit handen te nemen. Naast montage doen we ook de bijkomende werkzaamheden die nodig zijn om de montage op locatie goed te kunnen uitvoeren. Denk aan:
• Staalconstructies of hekwerken op maat inmeten.
• Oude (staal)constructies demonteren.
• Oude materialen afvoeren.
• Sloop- en grondwerk.
Metaalbewerking zoals lassen, gaten boren of frezen.

Van Zwienen & Lems biedt de helpende hand bij elke montageklus. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
montage op maat inmeten staalbedrijf

Inmeten: een goede voorbereiding

Bij producten op maat, zoals kleine constructies, hekwerken op maat en cortenstaal, is een goede voorbereiding cruciaal. En dat begint bij het inmeten. Daarom komt Van Zwienen & Lems bij u langs om de montageklus goed voor te bereiden. Wij bespreken uw wensen en nemen de maten op. Zo bent u ervan verzekert dat uw producten altijd passen.
staalconstructies monteren

Staalconstructies monteren

Ondersteuningsbalken voor een uitbouw, relingwerk op een schip en bordessen in een bedrijfshal monteren. Het zijn een aantal voorbeelden van staalconstructies die wij in onze werkplaats maken en bij u op locatie komen monteren. Van Zwienen & Lems werkt op iedere locatie door heel Nederland. Bij ons bent u verzekert van echt vakwerk!
Verbouwen en sloopwerk op locatie

Sloopwerk in uw huis of bedrijfspand

Soms moet er eerst iets gesloopt worden voordat we kunnen opbouwen. Denk aan een doorbraak in uw huis of een oud hekwerk verwijderen. Bij Van Zwienen & Lems kunnen we klein sloopwerk zelf uitvoeren. En bouwen we het daarna weer op door de staalconstructies te monteren of een hekwerk op maat te plaatsen.
grondwerk in uw tuin

Grondwerk in uw tuin of park

Bij het monteren van een hekwerk op maat, het plaatsen van cortenstaal plantenbakken of het aanleggen van paden met cortenstaal borderrand zijn soms graafwerkzaamheden nodig. Van Zwienen & Lems voert ook de werkzaamheden zoals grond afgraven, ophogen en afvoeren voor u uit. Laat uw tuin, buitenruimte of park opknappen door professionals!

Op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

BEKIJK VACATURES
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram