Staalconstructies

Metaalconstructie op maat laten maken?

Bouwen met metaal en metaalbewerking, dat vinden wij het mooiste om te doen! De staalbouwers bij Van Zwienen & Lems maken staalconstructies op maat in de breedste zin van het woord: van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. In onze werkplaats in Krimpen aan de IJssel verwerken wij ruwe materialen zoals staal, roestvast staal en aluminium tot mooie, stevige en stabiele staalconstructies.

Wij maken staalconstructies op maat voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches zoals de maritieme en industriële sector, maar ook de wegen-, water-, woning-, en utiliteitsbouw. Ook voor uw project gaan wij graag aan de slag. Wij voeren uw opdracht vakkundig uit, maar denken ook graag mee over complexe ontwerpen en ideeën. Voor een staalconstructie op maat moet u dus bij Van Zwienen & Lems zijn. Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden die wij bieden.
Staalconstructie op maat aanvragen?
cONTACT OPNEMEN
metaalbewerking maritieme sector 2

Staalconstructies voor de maritieme sector

Van Zwienen & Lems werkt samen met verschillende scheepsbouwers en bedrijven in de maritieme sector. Wij maken onder andere staalconstructies voor schepen en boorplatformen. Denk hierbij aan fundaties, trappen, balustrades, en radarmasten.
metaalindustrie walsen en buigen metaal

Staalconstructies voor de industriële sector

Bordessen voor in een hal of loods, stevige trappen die verdiepingen met elkaar verbinden, kraanbanen en onderdelen voor de machinebouw. Het zijn zomaar wat voorbeelden van de staalconstructies die Van Zwienen & Lems maakt voor bedrijven in de industriële sector.
staalconstructies wegen en waterbouw staalbewerking

Staalconstructies voor de wegen- en waterbouw

Bordessen en steigers, hulpconstructies van metaal, bruggen en onderdelen voor bruggen. Of u nou een tijdelijke of permanente constructies van staal, aluminium of roestvast staal voor de wegen- en waterbouw nodig heeft, is Van Zwienen & Lems uw partner.
staalconstructies woningbouw industrie

Staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw

Staalconstructies, constructiebalken, balkons, hekwerken op maat, trappen, leuningen en balustrades voor uw huis, uitbouw of bedrijfspand... Van Zwienen & Lems is hét adres voor uw projecten in de woning- en utiliteitsbouw, zowel particulier als zakelijk.

Op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

BEKIJK VACATURES
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram