Metaalbewerking

Voor het vakkundig bewerken van alle soorten metaal

Metaalbewerking en staalconstructies maken, het valt vaak samen. Constructies van metaal kunnen niet gemaakt worden zonder metaalbewerking, maar metaalbewerking kan wel apart uitgevoerd worden. Wij zien metaalbewerking ook echt als een vak apart. En dit vak voeren wij bij Van Zwienen & Lems met veel kennis, ervaring en passie uit.

Door een combinatie van de juiste machines en echte vakmannen die deze machines kunnen bedienen, bewerken we in onze werkplaats verschillende soorten en maten metaal. Denk aan metaalbewerking zoals:
Walsen
Buigen
Knippen
Zetten
Ponsen
Zagen
Slijpen
Afbramen
Dit doen we met staal, cortenstaal, aluminium en roestvast staal. Metaalbewerking is altijd maatwerk. Het soort materiaal, de afmeting en de toepassing van het eindproduct of halffabricaat zijn namelijk van invloed op de manier van metaal bewerken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van metaalbewerking te bespreken of een vrijblijvende offerte op te vragen.

Staalconstructie op maat aanvragen?
cONTACT OPNEMEN

Profiel en Plaat walsen

Één van onze specialiteiten is het walsen van dikke en stugge materialen. In onze werkplaats walsen we platen tot circa 25 mm. dik. Daarnaast walsen we hardox platen in verschillende diktes en groottes. Maar ook het walsen van het populaire cortenstaal, buizen en kokers behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor gaan wij een stapje verder als het gaat om metaalbewerking. Voor het uitbesteden van uw walswerk bent u bij Van Zwienen & Lems aan het juiste adres!

Op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

BEKIJK VACATURES
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram