Hekwerken op maat

Sierhekwerk, balustrades, relingen of hekwerken op maat nodig?

Hekwerken op maat: Van Zwienen & Lems is dé specialist op het gebied van staalconstructies zoals hekwerken op maat. Of het nu gaat om een sierlijk Frans balkonhek, modern hekwerk met poort of balustrades en relingen voor schepen en fabriekshallen. Als het maar van metaal is. Want Van Zwienen & Lems is ijzersterk in het maken van staalconstructies en metaalbewerking.

Bij Van Zwienen & Lems maken we in onze werkplaats niet alleen hekwerken op maat van staal, aluminium en roestvrijstaal, maar we komen ook op locatie om de hekwerken te monteren, installeren en plaatsen. Wij bieden het full-service pakket en nemen al het werk voor uw hekwerken uit handen. Vakkundig en natuurlijk met een persoonlijke benadering. Want uw wensen en verwachtingen staan bij ons voorop. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden voor hekwerken op maat te bespreken.
Hekwerken op maat aanvragen?
cONTACT OPNEMEN
sierhekwerken op maat

Sierhekwerken: het oog wil ook wat

Sierhekwerken hebben twee functies: veiligheid én uitstraling. Sterker nog, vaak zijn hekwerken echt een onderdeel van uw tuin, balkon of bedrijfspand. Van moderne tot sierlijke hekwerken en van hekwerken met een elektrische poort tot mooie balkonhekken: Van Zwienen & Lems zet uw wensen om in een stijlvol sierhekwerk op maat.
balustrades op maat laten maken

Balustrades of relingwerk op maat: veiligheid voor alles

Een balustrade, reling en leuningen voor bordessen en trappen. Veiligheid staat boven alles bij verdiepingen in uw huis of bedrijfspand, maar ook op schepen en bruggen. Daarom maakt Van Zwienen & Lems degelijke hekwerken op maat in verschillende afmetingen, stijlen en materialen. Wij werken samen met u toe naar de beste en veiligste oplossing!
hekwerken laten inmeten

Hekwerken laten inmeten: wij maken het passend

Hekwerken zijn veilig en maken uw huis, tuin, balkon of bedrijfspand echt af. Tenminste als de hekwerken goed passen, want ieder project is anders. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw hekwerk vooraf door ons te laten inmeten. Van Zwienen & Lems komt graag op locatie om uw wensen voor een hekwerk op maat te bespreken.
hekwerken laten monteren

Hekwerken laten monteren: wij nemen het werk uit handen

Hekwerken geven niet alleen een veilig gevoel, maar moeten ook veilig zijn. Oftewel: een hek moet staan als een huis! Daarom heeft u een vakman nodig die uw hekwerk komt monteren. En die vakman vindt u bij Van Zwienen & Lems. Wij komen, indien gewenst, bij u langs om hekwerken op maat vakkundig te monteren.

Hekwerken mooi afwerken: voor een langere levensduur

Wij raden u aan om hekwerken op maat netjes te laten afwerken. Dit is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor een langere levensduur en het onderhoud. Voor de afwerking van metaal heeft u de keuze uit:

Termisch verzinken - Poedercoaten - Scooperen - Spuiten - Natlakken

De hekwerken op maat die Van Zwienen & Lems maakt kunnen in elke gewenste kleur afgewerkt worden. Zo passen ze bij de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

BEKIJK VACATURES
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram