Cortenstaal op maat?

Cortenstaal borderrand of cortenstaal plantenbak?

Cortenstaal is razend populair en echt dé trend van dit moment. Waar het vroeger vooral toegepast werd in de scheeps- en bruggenbouw, zien we nu dat producten en staalconstructies van cortenstaal veel gebruikt worden in tuinen, buitenruimtes en parken. Cortenstaal is een fijn materiaal om mee te werken, zowel voor constructies, decoratieve producten en metaalbewerking.

Cortenstaal is populair vanwege de stevigheid, de mogelijkheden en de stoere, industriële uitstraling. Vooral de roestbruine kleur is een typisch uiterlijk kenmerk. Producten van cortenstaal hoeven niet behandeld te worden en gaan door weersinvloeden na verloop van tijd vanzelf roesten. Deze roest laag fungeert als een beschermlaag en geeft het materiaal die stoere uitstraling. Bij Van Zwienen & Lems realiseren wij in onze werkplaats uw wensen op het gebied van cortenstaal. Op maat gemaakt voor tuinen, buitenruimtes en parken. Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Cortenstaal op maat laten maken?
cONTACT OPNEMEN
cortenstaal borderrand

Cortenstaal borderrand en kantopsluiting

Een cortenstaal borderrand, ook wel bekend als kantopsluiting, wordt gebruikt om bijvoorbeeld een grasveld, bloemenveld of pad netjes af te scheiden. Producten van cortenstaal zijn daarom ideaal voor uw tuin, buitenruimte of park. Bij Van Zwienen & Lems maken we cortenstaal borderranden op maat voor rechte lijnen, gebogen lijn en hoeken.
cortenstaal plantenbak en vuurschalen

Cortenstaal plantenbak en vuurschaal

Een plantenbak of vuurschaal van cortenstaal geeft uw tuin, buitenruimte of park een stoere uitstraling. Daarnaast zijn producten van cortenstaal heel stevig en is een lange levensduur gegarandeerd. Van Zwienen & Lems maakt plantenbakken en vuurschalen voor u op maat. Onze cortenstalen producten zijn echte eyecatchers in uw tuin, buitenruimte of park!
cortenstaal laten monteren of plaatsen

Cortenstaal laten monteren of plaatsen

Een cortenstaal borderrand monteren of een cortenstaal plantenbak plaatsen moet netjes en veilig gebeuren. En daarom schakelt u van Zwienen & Lems in! Wij bezorgen, monteren en plaatsen cortenstalen producten op maat vakkundig in tuinen, buitenruimtes en parken door het hele land. En indien nodig doen wij ook de bijbehorende graafwerkzaamheden.

Op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

BEKIJK VACATURES
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram