Dit zijn wij: Van Zwienen & Lems

Wij zijn Jonathan Van Zwienen & Wouter Lems. En sinds januari 2021 zijn wij Van Zwienen & Lems: een jong bedrijf in de metaaltechniek met ruim 30 jaar aan kennis en ervaring. Hoe dat zit? We leggen het uit.

Bermhoek Technics Engineering

Het bedrijf Bermhoek Technics Engineering is ruim 30 jaar geleden opgericht door de gebroeders Van Zwienen. In die 30 jaar heeft het constructiebedrijf gewerkt voor verschillende kleine en grote opdrachtgevers binnen de metaalbranche. In 2020 besloten de gebroeders Van Zwienen om hun kennis over te dragen aan de jonge generatie: Van Zwienen & Lems. Hans van Zwienen zet zijn werk in de werkplaats voort onder de naam Van Zwienen & Lems, waar zijn zoon Jonathan van Zwienen mede-eigenaar van is. Jonathan heeft dezelfde passie voor metaaltechniek als zijn vader. Hij heeft ‘het vak’ van zijn vader geleerd en leert nog elke dag van hem. Een mooie samenwerking tussen vader en zoon, iets waar we bij Van Zwienen & Lems trots op zijn!
metaaltechniek profiel wouter en jonathan
teamfoto van zwienen en lems staaltechniek

De aanpak bij Van Zwienen & Lems

Van Zwienen & Lems zet de werkzaamheden van Bermhoek Technics Engineering voort onder hun eigen naam. Dezelfde plek, dezelfde vakmannen, maar ook een nieuwe generatie met nieuwe expertise, ideeën en toekomstplannen. De basis van Bermhoek Technics Engineering blijft en Van Zwienen & Lems is vastbesloten om het bedrijf verder te laten groeien en uit te breiden door zich te ontwikkelen in ambachtelijk vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wij denken graag met u mee over (complexe) vraagstukken, bedenken oplossingen en werken uw ideeën uit tot een mooi project. Neem dus snel contact met ons op.
CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

BEKIJK VACATURES
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram